Winkelwagen
Subtotaal
Korting
€ -
Bezorgkosten
Totaal
Algemene voorwaarden

1 Overeenkomst

1.1 Door het plaatsen van een bestelling op de website wwww.lalanterna.nl accepteert u het aanbod van La Lanterna welke in uw postcode gebied levert en gaat u een overeenkomst aan met La Lanterna. La Lanterna zal uw bestelling bij u afleveren. Betalingen die via de website worden gedaan worden gedaan aan La Lanterna.

1.2 In het kader van deze overeenkomst worden er door La Lanterna persoonsgegevens verwerkt. Dit wordt altijd gedaan conform de geldende wetgeving. Voor meer informatie omtrent de wijze waarop er omgegaan wordt met uw persoonsgegevens kunt u de privacy policy raadplegen.

1.3 La Lanterna zal uw persoonsgegeven in ieder geval nimmer zonder uw toestemming leveren aan derden.

 

2. Levering

 

2.1 Voor bezorging van een bestelling geldt een minimumbedrag welke per postcodegebied staat aangegeven. De prijzen die vermeld staan op de website zijn exclusief de kosten voor bezorging. Specials worden alleen bezorgd in combinatie met een pizza naar keuze.

2.2 Bestellingen kunnen via internet geplaatst worden tot uiterlijk 15 minuten voor sluitingstijd. De openingstijden staan vermeld op wwww.lalanterna.nl.

2.3 Alhoewel er naar gestreeft wordt uw bestelling binnen 30 minuten op het door u gewenste adres af te leveren, zijn er altijd omstandigheden, zoals weer en verkeer, die ertoe bijdragen dat deze indicatie niet gehaald kan halen.

2.4 Het risico voor wat betreft de bestelling gaat over op u nadat de bestelling is geleverd en betaald.

KvK nr:
BTW nr: